Que el públic comprengui o no, l'artista no ha de cedir en res (Julio González)

viernes, julio 28, 2006

El dia d'avui en 4 discos (o ja sóc un HH)

8 del matí: sona el despertador i després d'una dutxa surto de casa, sense esmorzar, en direcció a la meva oficina de Caixa de Catalunya. No hi ha res com un clàssic per a relaxar els primers minuts del dia.







10 de matí: pujo de nou al cotxe, sona el primer treball d'inq. No hi ha res com un altre clàssic [sí!, he dit un clàssic!] per a guanyar confiança, abandonar els nervis i sentir-se segur. Deixo enrera Reus per dirigir-me a Tarragona city. En concret a l'oficina de Caixa de Terrassa que hi ha a la Rambla Nova. Per quina raó hi vaig? Estic a punt de firmar la Hipoteca... el notari ens espera. Finalment sóc jo el que l'ha d'esperar gairebé una hora. Amb tot el que cobra no és ni puntual a la cita!!!


és migdia: ja dinat, toca fer feina. El colonialisme i la crisi espanyola de finals del XIX ocupen tota la meva atenció. Per a concentrar-me escolto aquest disc i també la darrera obra de Bill Callahan.
ja són les 7 de la tarda: faig una visita fugaç i solitària al meu nou pis. Que divertit que és passejar per un bloc de 60 portes quan l'edifici encara està completament buit!. Una visita per comprovar certs aspectes del piset i que també serveix per alimentar la curiositat, entrant i sortint en total llibertat de qualsevol lloc. Tot s'ha de dir, també feia una mica de por. I no sé per quina raó m'ha donat per xiular el tema principal d'about a boy.
Finalitza el dia però, realment, encara no ha acabat i malgrat que avui ja hi han hagut suficients sorpreses mai se sap el que puc esperar d'aquesta nit.

4 Comments:

Blogger Banessa Pellisa said...

HH! Ara seràs un imàn per les ganxetes, que no ho veus?

11:03 p. m.

 
Blogger Jordi Ximeno said...

no, no veig res de res. Sempre he estat un imàn, no recordes que passo bona part de l'estiu enganxat a la nevera?

1:45 p. m.

 
Blogger Banessa Pellisa said...

ah! QUE JA VINC! a la platja!! li mangarem el golf a la mama!!! a cambrils! a siurana! a menjar coca amb recapte!

1:10 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Ya vamos actualizando más a menudo... Así me gusta...

Pregunto: Te veré el año que viene?

Saludos

1:37 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home

 
Free Site Counters
Free Site Counters