Que el públic comprengui o no, l'artista no ha de cedir en res (Julio González)

viernes, enero 05, 2007

Arquitectura militar medieval a l'Alt Camp


Entre els segles X i XI, quan les línies frontereres dels comtats catalans es van anar desplaçant sobre la zona musulmana, s’endegà l’ocupació i el poblament de terres de l’actual Alt Camp. Al mateix temps, cap a l’any 1000, en aquestes terres i també en bona part de la resta d’Europa, es produïren una sèrie de transformacions que portaren a l’aparició de la societat feudal...
Bé, no és qüestió d’escriure massa sobre el tema i gaudim de tres fotos que vaig fer ahir sortint d’excursió amb l’altra meitat de l’equip NEVAH per veure algunes restes d’arquitectura militar medieval a Pinyana, Saburella, Selmella, Montagut i Ramonet.

A més, qui vulgui es pot apuntar a fer una visita a la zona quan torni la primavera. No és la ruta dels càtars però no està gens malament un dia de muntanya, castells i un bon dinar, no?

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Si accepteu coixets, jo m'hi apunto... i portaré motxilla i "cantimplora".

11:38 p. m.

 
Blogger Jordi Ximeno said...

Pots passar a recollir la teva reserva per les nostres oficines. Ara que hi penso, si no tenim oficina!!! porta tb la càmara de fotos que hi ha bons racons per immortalitzar!

4:45 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Mola tu blog, además puede servirme para soltarme un poco con el catalán... ¡Prometo escribir algún comentario en vuestra lengua!
Un saludo.

6:07 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

jo vull!!!

11:41 a. m.

 

Publicar un comentario

<< Home

 
Free Site Counters
Free Site Counters