Que el públic comprengui o no, l'artista no ha de cedir en res (Julio González)

sábado, mayo 27, 2006

ximi is back, a mig gas però ja torno a ser aquí

Un mes més tard i amb els Guided by Voices a tota tralla encara no sé que explicar. Tot passa massa ràpid i hi ha coses que no puc controlar ni frenar. Com diu el savi i amic... "anem a pams" o dibuixem quatre pincellades d'aquests darrers dies:

a) festa de Sant Jordi a l'Hotel Ritz (sense comentaris, diuen que una imatge o dos valen més que mil paraules... diuen)

b) últim esforç abans de les vacances d'estiu... dijous vaig sortir de festa amb els de 2n de bat i a l'endemà els hi lliurava les notes de final de curs... algunes cares van canviar i de l'alegria de la nit anterior alguns van passar a la trista passivitat que acompanya una mala notícia ja esperada. Ara a preparar les PAU, vinga nois/es!

c) les passes d'inq cada cop són més sòlides i sembla ser que anem per bon camí. Per a més informació clica aquí i si vols veure un japonés fent propaganda del grup clica aquí o a la pàgina del trio tóxico on a més podràs fer un viatge antropològic i cultural pel país nipó

d) d'aquí poc tots/es podrem gaudir del meu piset. Alguns/es més que d'altres, sobretot aquells als que us dec esmorzars, dinars, cafès de mitja tarda, sopars i copes en hores golfes. Sigueu tots benvinguts! i tranquils que la hipoteca (per sort o desgràcia) és tota per mi!

e) Canvio els GbV per Papas Fritas... i parlant de música us recomano els reusencs playground3

f) Un record per a Grant McLennan (1958-2006) i també per a en Bob Marley (1945-1981)

g) escolto molta música i també escric molt però no al blog.... no sé cap on vaig però sé que hi ha un (o més d'un) punt d'arribada i que la sortida fa temps que la vaig deixar enrera... fins aviat

postdata... dance baby, dance!!!: Kids don't mind if you're out there, if you're out there / Down and gone and gone again / Down and gone again / Kids don't mind, if you're in time, from the outset / Expectations made and met / Tossed without regret / Kids won't mind when they get there, with their blank stares / Dried up eyes will all be wetWe're not finished yet / Watcha gonna do when the guys come after you?

1 Comments:

Blogger Banessa Pellisa said...

oh, què guay!! piset de ximi!! podré portar-hi als meus amants??

10:26 a. m.

 

Publicar un comentario

<< Home

 
Free Site Counters
Free Site Counters