Que el públic comprengui o no, l'artista no ha de cedir en res (Julio González)

domingo, mayo 28, 2006

inq around the world (4)

Com ja comentavem al post anterior, ara li ha tocat el torn al Japó! Els amics del trio tóxico (no us perdeu els videos que tenen penjats al seu blog) ens deixen bocabadats amb tota la propaganda que ens han fet per terres de l'Arare i en Godzila!

feia mal temps i no es veia el cim :-( )


:-D :-D :-D és a GINZA (un barri de Tokyo i tot els Japos s'enfotien de
nosaltres)

L'estiu ja està aquí i faig una crida a tots els seguidors d'inq a fer-se fotos amb cartells del grup a qualsevol punt del planeta. Per ara ja tenim Japó, Mèxic, Cuba, Egipte i algunes altres que encara no he publicat. Bon viatge i fins a la propera edició d'inq around the world!!!

sábado, mayo 27, 2006

ximi is back, a mig gas però ja torno a ser aquí

Un mes més tard i amb els Guided by Voices a tota tralla encara no sé que explicar. Tot passa massa ràpid i hi ha coses que no puc controlar ni frenar. Com diu el savi i amic... "anem a pams" o dibuixem quatre pincellades d'aquests darrers dies:

a) festa de Sant Jordi a l'Hotel Ritz (sense comentaris, diuen que una imatge o dos valen més que mil paraules... diuen)

b) últim esforç abans de les vacances d'estiu... dijous vaig sortir de festa amb els de 2n de bat i a l'endemà els hi lliurava les notes de final de curs... algunes cares van canviar i de l'alegria de la nit anterior alguns van passar a la trista passivitat que acompanya una mala notícia ja esperada. Ara a preparar les PAU, vinga nois/es!

c) les passes d'inq cada cop són més sòlides i sembla ser que anem per bon camí. Per a més informació clica aquí i si vols veure un japonés fent propaganda del grup clica aquí o a la pàgina del trio tóxico on a més podràs fer un viatge antropològic i cultural pel país nipó

d) d'aquí poc tots/es podrem gaudir del meu piset. Alguns/es més que d'altres, sobretot aquells als que us dec esmorzars, dinars, cafès de mitja tarda, sopars i copes en hores golfes. Sigueu tots benvinguts! i tranquils que la hipoteca (per sort o desgràcia) és tota per mi!

e) Canvio els GbV per Papas Fritas... i parlant de música us recomano els reusencs playground3

f) Un record per a Grant McLennan (1958-2006) i també per a en Bob Marley (1945-1981)

g) escolto molta música i també escric molt però no al blog.... no sé cap on vaig però sé que hi ha un (o més d'un) punt d'arribada i que la sortida fa temps que la vaig deixar enrera... fins aviat

postdata... dance baby, dance!!!: Kids don't mind if you're out there, if you're out there / Down and gone and gone again / Down and gone again / Kids don't mind, if you're in time, from the outset / Expectations made and met / Tossed without regret / Kids won't mind when they get there, with their blank stares / Dried up eyes will all be wetWe're not finished yet / Watcha gonna do when the guys come after you?

 
Free Site Counters
Free Site Counters